Veldweekend, Appeltern 20, 21 & 22 Mei 2016.

CdxLQJ9WEAA71hiHet is bijna zover: 20, 21 & 22 mei zijn we operationeel vanaf een prachtige buitenlocatie in het land van Maas en Waal (Apeltern). Vanaf deze locatie zal de Charliequebec.net vrijdagavond ronde gedraaid worden en ruimen we pas zondag de boel weer op. In de tussentijd is er ruimte voor iedereen om verbindingen te maken met de hele wereld, op alle HF banden.

Mocht je langs willen komen voor een babbeltje en een kop koffie dan ben je van harte welkom. Blijven slapen kan/mag ook maar ga er van uit dat er niets is, je zal dan dus je eigen tent, caraFielddayvan of camper moeten meebrengen.
Hier zijn wel de nodige logeerkosten aan verbonden.

Alle CQ-leden hebben inmiddels een mail ontvangen met de nodige informatie. Ben je geen CQ-lid maar heb je wel interesse om langs te komen, kijk dan even op onze website en vul daar het formulier in en verstuur dit naar ons bestuur. Je ontvangt dan de nodige informatie in je mail.

 

Alle CQ leden krijgen automatisch een mailtje en hoeven het formulier niet in te vullen.